Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
Primosten este un mic oraş-port situat la 30 km sud-est de Sibenik. În secolul 16 un pod a fost construit astfel încât să conecteze asezarea de pe insuliţă cu continentul. Numele "Primosten" înseamnă "punte peste". Înconjurat de şapte insule mici, Primosten este un cadou special de la natură, care nu lasă indiferent pe nimeni.
Primosten se clasează printre cele mai pitoreşti oraşe mici la Marea Adriatică, cu multe de străzi înguste, tipic mediteranean în centrul oraşului vechi. Centrul vechi al orasului este intesat de cafenele, baruri şi restaurante, a căror bucătărie vor satisface cele mai exigente gusturi.
Numeroase evenimente culturale şi programe de divertisment au loc în lunile de vară, cum ar fi Fiesta Primosten si uzantele (prima săptămână din luna august). Sărbătorile religioase importante includ zilele de sărbătoare a Maicii Domnului de Loret (9 si 10 mai) şi a Fecioarei de la Porto (27 iulie), atunci când o mare procesiune în jurul oraşului şi pe mare are loc.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour