Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
Petrčane este un sat în Croația situat la aproximativ 10 km nord de Zadar. Este renumit pentru găzduirea numeroase festivaluri de muzică în timpul verii, mai ales Festivalul anual Garden.
Petrčane este satul de 900 ani-vechi frumos mic de pescari, la 10 km nord-vest de Zadar. Este un sat pitoresc mic, cu plaje uimitoare, mare curată, pini parfumați și climat mediteranean. Ea are un golf superb înconjurat de două peninsule - Punta Radman și Punta Skala. În Petrčane puteti gasi cafenele, astfel vibrante, restaurante, piețe și hoteluri. Există mai multe trasee de conducere prin câmpurile de măslini din jurul satului, care sunt perfecte pentru drumeții și ciclism. În mod tradițional, agricultorii și pescarii Locuitorii vârcolac, dar astăzi turismul este una din principalele industrii, cu multe apartamente, camere și vile pentru a oferi. Orașe istorice Zadar și Nin sunt o mică distanță cu mașina.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour