TURISM DE AFACERI

Fiecare dintre noi ca si persoane juridice ne gandim la dezvoltarea si administrarea perfecta a companiei pentru a avea succes, de aceea fiecare dintre noi isi doreste ca lucrurile sa mearga usor si in deplasarile externe. Z Tour vine cu o oferta pentru a scoate stresul organizarii deplasarilor pentru ca noi monitorizam clientii de corporate oriunde ar avea business in lume. De asemenea, venim si cu agenti competenti care va consiliaza onest pentru a optimiza serviciile cerute de dumneavoastra, intrucat sa aveti toate delegatiile puse la punct si monitorizate, reusind astfel sa eliminati tot stresul. Conceptul nostru este unul si firesc pentru ca tinem la fidelitate si la securitatea maxima a datelor in colaborarea cu dumneavoastra. Colaboarea cu o agentie specializata in travel si management va ajuta sa aveti toate oportunitatile si variantele de calatorie la cel mai inalt nivel, perfect competent si protector si la cele mai competitive preturi.

 

 

SOLUŢII – oferim angajaţilor dumneavoastră unelte pentru a rezerva şi organiza călătoria cât mai uşor. Rezultatul? Decizii optime în organizarea călătoriilor în interes de serviciu

SERVICII – angajaţii se vor bucura de consultanţă unei echipe desemnate de profesionişti care se vor ocupa de toate detaliile călătoriei. Mai mult, întregul program va fi gestionat de un Personal Account Manager.

 

ECONOMII – Analizăm totalul costurilor cuprinzând transport, cazare şi servicii auxiliare. Cu ajutorul echipei dedicate, putem negocia totalul serviciilor şi obţine discounturi de până la 20%.

 

Este nevoie de ceva mai mult decât a emite un bilet de avion pentru a organiza o călătorie cu succes. Noi abordăm în mod unic întregul proces de organizare a călătoriei şi dezvoltăm programe care să răspundă întocmai cerinţelor personalizate ale companiei dumneavoastră. Vă susţinem în conceperea, implementarea, execuţia şi analiza întregului program încă de la început, asigurându-ne astfel că vă veţi putea bucura de beneficiile călătoriei la costuri optimizate la maxim.

Principalele motive pentru care să lăsaţi călătoria dumneavoastră în grijă profesioniştilor Z Tour:

Servicii – totul se reduce la comunicare şi încredere.  Turiştii care deja ne-au ales ne recomandă în proporţie de 99.9%. Asa că, de ce nu încercaţi şi dumneavoastră?

Consultanţi desemnaţi – nu sunteţi doar un număr în statistica noastră. Angajaţii dumneavoastră se vor bucura de suportul unei echipe de profesionişti dedicaţi.

Comoditate – dumneavoastră vă concentraţi la scopul călătoriei, iar pe noi ne lasaţi să organizăm întreaga călătorie

Asistenţă 24/7  - Oricând şi oriunde călătoriţi, vă stăm la dispoziţie în orice moment un consultant care sa vă asiste 24h / zi, 7 zile/săptămână.

Econoomii – organizăm întreaga călătorie în aşa fel încât să obţinem costurile optime.  Negocierile cu hotelurile, companiile aeriene etc, vă ajută să economisiţi bani încă din prima zi a călătoriei.

Stabilitate pe termen lung – fiabilitatea este importantă. Suntem la dispoziţia clienţilor noştri de peste 14 ani, şi în fiecare moment câstigăm clienţi noi.

Transparenţa – veţi şti întotdeauna care sunt exact costurile călătoriei dvs. Vă ajutăm să urmariţi fiecare detaliu, fiecare rezervare, şi fiecare serviciu.

Expertiză – veţi avea un Manager de cont Desemnat care vă va ajuta în implementarea, negocierea şi perfecţionarea planului de călătorie.

Datoria de îngrijire - Ştiţi în orice moment unde se află angajaţii dvs. Este important

Garanţia celui mai bun preţ – împreună cu echipa de profesionişti ai agentiei, veţi putea organiza deplasarea la cele mai bune costuri.

 

 

 

 

agentia de turism Z Tour