De 16 ani suntem alaturi de dumneavoastra, iar in tot acest timp am crescut reusind sa avem un portofoliu de peste 250.000 de clienti. Conceptul vacantei trebuie intotdeauna bine definit deoarece atunci cand sunt respectate toate caracteristicile lui acesta devine deosebit.

Permiteti-ne sa va explicam in cateva cuvinte acest concept: acesta are rolul de a va elibera de stresul zilnic acumulat pe umerii dumneavoastra intrucat sa aveti o vacanta reusita. Pentru o vacanta reusita aveti nevoie de cineva prezent, onest, sincer cu tonus, profesionalism si optimism in munca. Toate aceste lucruri ne ajuta sa va protejam vacanta si sa va asiguram o planificare reusita prin competenta agentilor, primirea calduroasa a turistilor, consilierea onesta si preturile competitive. Toate aceastea reprezinta protectia noastra fata de dumneavoastra, astfel incat sa aveti parte de o vacanta fara stres.

Aplicarea principiilor marketingului asiatic au dus agentia Z Tour la un mare succes avand in vedere ca ne bazam pe protectia dumneavoastra, deoarece clientii sunt foarte importanti pentru noi.

Avand in vedere cele mentionate doresc sa va transmit un lucru cert: nimeni in lume nu valoreaza nimic fara portofoliu de clienti de aceea daca aveti pretentii sa aveti succes trebuie sa fiti onesti intrucat numai prin clienti va veti ridica.

In final va spunem ca vom fi mereu alaturi de dumneavoastra si va garantam Medicamentul Antistres Natural.

Pentru ca ne caracterizeaza si ne place munca titanica in turism, putem face fata tuturor cerintelor indiferent de vacanta aleasa. Aici ne referim la faptul ca avem sejururi, circuite, croaziere, turism intern si baleneo , oferte de grup sau individuale; vacante oriunde in lume pe placul si buzunarul fiecaruia dintre voi.

Munca titanica mai consta si in colaborarea cu firmele de corporate si organizarea de evenimente sau sedinte, astfel va facem viata mai usoara administrandu-va medicamentul antistres natural.

De asemenea avem curaj sa va spunem ca Z Tour cu cele 3 locatii ale sale are un rulaj de peste 8 milioane de euro, iar acest lucru vi se datoreaza numai dumneavoastra. Dupa cum spuneam nimeni nu valoreaza nimic fara portofoliu mare de clienti deoarece lucram cu onestitate, fidelitate, tonus, optimism si profesionalism. Prin protectia dumneavoastra, consultanta oferita si competitivitatea pe piata s-a dovedit ca toata lumea a primit medicamentul antistres natural.

          DOCUMENTE SOCIETATE

 

 

 

 

 

 
 
agentia de turism Z Tour