Oferta zilei 

 
Destinatii - Oferta zilei
Oferte - Oferta zilei
de la: 350 EURO

Nenominal - Atena - Oferta Speciala - Program Atena (Orasul Zeilor) - Sejur 4 nopti - Transport la cerere

Transport la cerere Mic dejun inclus

PROGRAM:

Ziua 1 SOSIRE: : La aeroport veti fi asteptat si preluat pentru transferul la hotel. Rest zilei program liber, in care se poate descoperi Atena cu numeroasele sale muzee, parcuri sau zonele de cumparaturi Kolonaki, Hermou, Strada Voukourestiou, atmosfera neosclasica si strazile inguste  din cartierele Monastiraki si Plaka. Cazare in Atena. 

Ziua 2 IMAGINEA PANORAMICA A ATENEI. : (Mic dejun). Se va servi micul dejun la hotel. Veti fi preluat de la hotel pentru Turul Panoramic cu autobusul al Atenei. Veti putea vedea Piata Syntagma, Casa Parlamentului, Monumentul Soldatilor Necunoscuti, Academia Atenei, Universitatea Atenei, Libraria Nationala si Poarta lui Hadrian. Vom vedea Ruinele Templului lui Zeus Olimpianul si vom vizita Odeonul Panathenaic, unde au avut loc primele Jocuri Olimpice ale lumii moderne in anul 1896. Urmatorul obiectiv este Acropole, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici ale templelor Parthenon si Erechteion, precum si Templul Athenei Nike. Turul continuu cu Muzeul Acropolis, unde se pot vedea colectii de artefacte descoperite in timpul sapaturilor arheologice de pe Acropole. Dupa terminarea turului veti fi transferat la hotel sau puteti ramane in centrul orasului. Timp liber pentru restul zilei. Cazare la hotel in Atena. 

Ziua 3 CROAZIERA DE O ZI PE 3 INSULE: (HYDRA-POROS-AEGINA) : (Mic dejun, pranz). Dupa micul dejun la hotel, veti fi preluat si transferat in port pentru croaziera in cele 3 insule Saronice: Hydra, Poros si Aegina. Masa de pranz va fi servita la bordul vasului de croaziera. Se vor face opriri pe fiecare insula si veti putea descoperi farmecul individual al acestora. Hydra este cunoscuta pentru deliciul sau artistic cu buticurile, magazinele si cafenelele  din jurul portului. Poros: o insula pitoreasca cu multe oportunitati pentru cumparaturi. Aegina, cea mai mare insula din arhipelagul Saronic, faimoasa pentru fructele de mare si fistic. Spre seara ne intoarcem in portul Atena, dupa care veti fi transferat la hotel. Cazare la hotel in Atena. 

Ziua 4 : (Mic dejun). Dupa micul dejun program liber in Atena

Ziua 5 RETUR : (Mic dejun). Dupa micul dejun veti fi transferat la aeroport. 

Detalii oferta
Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?