Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Tip de masa
Confort
Pret pe persoanaDescriere

 

Norvegia este țara fiordurilor și a ghețarilor preistorici. Din cauza latitudinii mari la care se află, Norvegia mai este cunoscută și ca ”Țara Soarelui de la Miezul Nopții”. Din mai și până în iunie soarele nu coboară sub linia orizontului în zonele aflate la nord de Cercul Arctic. În restul țării, este lumină cam 20 de ore pe zi. Reversul este că, de la sfârșitul lui noiembrie până la sfârșitul lui ianuarie, soarele nu se ridică peste linia orizontului în nord, iar în restul țării durata zilei este foarte mică.

Norvegienii au un stil de viață foarte sănătos, mâncarea lor este gustoasă, porțiile sunt generoase și ingredientele sunt naturale. Oamenii locului apreciază peștele în mod deosebit, și nici nu e de mirare: de la momentul în care este pescuit și până ajunge în farfurii trec doar câteva ore. Gustul este incomparabil cu orice alt fel de pește gătit pe continent. 

 

BINE DE ŞTIUT

Dacă trebuie să alimentaţi cu carburant în Norvegia, trebuie să ştiţi că aici veţi găsi cel mai mare preţ pentru un litru de combustibil din întreaga lume. Datorită faptului că Norvegia este una dintre cele mai bogate ţări din lume, preţurile aici sunt deosebit de mari.

 

IDEAL DE VIZITAT

Deşi vremea este în general răcoroasă pe timpul verii, soarele străluceşte din plin (și cam non stop) şi creează o atmosferă extrem de plăcută. Ţineţi cont de faptul că iernile sunt aspre şi deosebit de geroase. De asemenea, în timpul iernilor polare este crepuscul aproape tot timpul.

 

Capitala: Oslo

Moneda: Coroana norvegiană

Clima: mixtă

 

 

 

 

 

 

 

Sortare dupa:
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour