Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Soare, nisip, cumpărături grozave, mâncare senzațională, spirit de fiesta – acestea și multe altele atrag turiștii către Mexic. Și exact aceleași lucruri sunt cele care îi atrag și pe cei care vor să meargă într-o croazieră de-a lungul Costei Pacifice a Mexicului.
Trei itinerarii sunt tipice. Primul esre o excursie dus-întors de 3 sau 4 zile cu plecare din Los Angeles sau San Diego (extinsă ca o evadare de weekend) către Ensenada, un oraș al petrecerilor de pe Peninsula Baja.În drum, vasele opresc uneori la Catalina, o insulă fermecătoare situată la numai 26 de mile de coasta Califormiei. Acest itinerariu operează tot anul și servește de multe ori ca ”model” pentru cei care pleacă într-o croazieră pentru prima dată. În mod tipic, pasagerii sunt de toate vârstele și interesele.
Al doilea itinerariu este mai lung. Duce pasagerii într-un sens între Acapulco și Los Angeles sau SanDiego (în oricare direcție). Acest itinerariu ”Riviera Mexicului” operează în special iarna și include opriri în următoarele porturi:
Cabo San Lucas, în vârful extrem al Peninsulei Baja. Marile atracții de aici sunt golfuri frumoase, snorkeling și pescuit de adâncime.
Mazatlan, un alt paradis al pescuitului care oferă tururi în junglă, cumpărături, spectacole de folclor și localuri animate.
Puerto Vallarta, cu piscine imaculate, piață de mari dimensiuni și un teren de golf imens.
Acapulco, celebra stațiune din Mexic. Numeroase localuri de noapte, restaurante nenumărate și celebrii plonjori de pe stânci fac din Acapulco un început sau un final extraordinar pentru o croazieră.
Al treilea itinerariu este o variație a celor 2 anterioare. Vasul pleacă din Los Angeles, vizitează 3 porturi, apoi se întoarce la Los Angeles.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour