Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Puține locuri oferă atât de multă cultură precum Mediterana de Vest. Este cunoscută pentru stilul de viață sofisticat: sate istorice, magazine cochete, galerii de artă, vinuri fine și bucătăria rafinată. O croazieră tipică în Mediterana de Vest oprește în porturi de pe coasta Spaniei, Franței și Italiei. Insulele Baleare, Gibraltarul și insulele Corsica, Sardinia, Sicilia și Malta sunt de asemenea foarte populare. Maroc, o țară nord-africană din sudul Spaniei, este adesea inclusă în croazierele mediteraneene. Și unele vase se aventurează prin Strâmtoarea Gibraltar către Insulele Canare din Altlantic.
Cele mai populare porturi de îmbarcare și debarcare din Mediterana de Vest sunt Barcelona, Spania, Nisa (pe Riviera Franceză) și Roma, Italia. Mai multe zeci de alte porturi reprezintă opriri intermediare populare. (Notă: portul Romei este de fapt orașul Civitavecchia. 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour