Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere

Câte ceva pentru fiecare. Așa poate fi caracterizat litoralul românesc. Este imposibil să nu găsești vacanța potrivită aici, indiferent de ”bagajul” cu care călătorești: gașcă de prieteni, iubit/ă, copii, părinți, bunici...Tuturor le place nisipul fin și plajele generoase, mâncarea ieftină și gustoasă, distracția la îndemână pentru orice vârstă, nu?

 

În timp ce familiile cu copii își pot petrece vacanțele într-una dintre stațiunile recunoscute precum Eforie sau Venus, spiritele libere care doresc să fie cât mai aproape de natură au ”dedicate” două stațiuni: Vama Veche și 2 Mai. Ce să mai vorbim de cei tineri și puși pe petreceri, pentru care există ”perla litoralului”, Mamaia, al cărui renume a depășit demult granițele Europei! Stațiunea are ceva de oferit și celor care preferă luxul și opulența, dar și celor mai pretențioși care vor să se bucure de o vacanță cu un buget mediu.

 

BINE DE ȘTIUT

Bacșișul nu e inclus în nota de plată, însă e așteptat cu mare interes de chelneri, mai ales dacă intenționați să vă mai întoarceți la același local. Regula nescrisă e de 10% din nota de plată.

Dacă sunteți întâmpinați de gazde cu un platou pe care găsiți doar pâine și sare, nu vă descurajați, nu asta veți servi la micul dejun întreg sejurul, nici nu înseamnă că sunt sărace gazdele. E pur și simplu modalitatea românească de a spune ”bun venit” unui oaspete!

 

IDEAL DE VIZITAT

În România e simplu: sunt 4 anotimpuri, și tot atâtea motive  de a călători, iarna (decembrie-februarie) se vine pentru schi, primăvara pentru vizitat obiective turistice și drumeții în munți, vara (iunie-august, atenție, înainte sau după aceste luni riscați să prindeți vreme urâtă și/sau apă rece) pentru litoral, iar toamna pentru turismul rural, pentru frumusețea satelor tradiționale îmbrăcate în recolta lui septembrie.

 

Capitala: București

Moneda: Leu

Clima: temperat-continentală

 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour