Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Astfel prin Orientul Îndepărtat se poate înțelege o zonă care cuprinde din punct de vedere geografic șî cultural nord-estul extrem al Rusiei, zona de coastă a Chinei, Taiwanul, Japonia, Coreea de Sud și Coreea de Nord, Filipinele și peninsula Indochina, în care se află statele Vietnam, Cambogia și Laos. Poate cuprinde și statele din Asia de Sud-Est: Malaesia, Singapore, Myanmar, Tailanda și Indonezia.
"Orientul Îndepărtat" evocă o realitate geografică, dar și culturală, care adaugă marii distanțe față de Europa și exotismul. Astfel, Australia și Noua Zeelandă nu sunt considerate ca parte a "Orientului Îndepărtat", deși se află plasată mai la răsărit decât China, de exemplu, pentru că au o cultură predominant europeană.Japonia reprezinta o destinatie culturala aparte si tot mai multi turisti doresc sa viziteze aceste tinuturi. Marile linii de croaziera au facut cateva porturi din Japonia ca Home Port tocmai datorita interesuli crescut pentru aceste itinerarii.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour