Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Arhipelagul Galapagos, laboratorul de viață a lui Darwin, cu o abundenta de viata salbatica rara cuprinde insule izolate de  continent de milioane de ani,cu animale care nu au nici o teama instinctivă de oameni. Calatorind la bordul unui vas de croaziera specializat pentru astfel de expeditii,  veti beneficia de experiente   deosebite la întâlniri strânse cu specii unice, cum ar fi cormorani, iguane marine, și broaste testoase gigante.

Fie ca veti face snorkeling printre pestii lucitori, testoasele de mare, pinguinii si leii de mare jucausi sau veti face o plimbare pentru a intalni focile de Galapagos cu blana, iguanele marine sau leii de mare iar mai apoi sa va relaxati pe plajele virgine de un alb imaculat.Explorati pesterile si lagunele ascunse, descoperiti paradisul iguanei marine in Punta Espinoza, sau admirati pepinierele de lei de mare. Indiferent ce veti alege sa faceti veti constata ca sunteti intr-o alta lume, una de care doar ati auzit pe la emisiunile posturilor de specialitate.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour