Vacante in Europa - SPANIA - Gran Canaria 1 

 
ZTour - Spania - Gran Canaria
ZTour - Spania - Gran Canaria
ZTour - Spania - Gran Canaria
ZTour - Spania - Gran Canaria

Insulele Canare cuprind sapte insule mari si sase insule mai mici. Extrema nordica este situata la 29˚ si 25’ nord, iar extrema sudica la 27˚ si 38’ nord. Altitudinea maxima este de 3718m (Varful Teide, in insula Tenerife). Suprafata totala a insulelor este de 7446 km² si au 257km de plaja.In insulele Canare sunt 8 aeroporturi si 41 de porturi (de pescuit, pentru ambarcatiuni de agrement sau maritime – comerciale).  

Gran Canaria (insulele Canare,Spania) este un “continent in miniatura”, situat intre Tenerife siFuerteventura, cu intinse plaje aurii si interminabile dune din nisip alb, cusate pitoresti si valoroase ansambluri istorice, cu o multitudine de spatii naturalesi locuri retrase. Peisajul intalnit in Gran Canaria este destul dediversificat: orase in care zonele comerciale si viata de noapte se impletesccu secole de istorie si cultura.  In Gran Canaria se poate face plaja inorice perioada a anului, dat fiind faptul ca temperatura medie anuala este de24ºC. Posibilitatile de distractie sunt nenumarate: scufundari, surf, pescuitsportiv, ciclism, escaladă, drumetii.In Gran Canaria exista o multime deterenuri de golf, parcuri tematice si de distractie pentru toata familia, curestaurante, terase si cafenele care dau viata oraselor insulei. Sarbatorilepopulare si gastronomia specifica insulei sunt alte puncte de atractie pestecare nu se poate trece cu vederea. Oferta de cazare in Gran Canaria este foartediversificata: hoteluri de lux, case rurale pitoresti. Exista numeroase centrede intretinere corporala, de frumusete si de talasoterapie. Arta si culturainsulei au si ele locul lor bine definit: exista numeroase muzee,cinematografe, opere si se acorda un rol important festivalurilor de muzicaclasica.

 

GranCanaria are 133 plaje cu caracteristice siparticularitati diferite, cu diverse orientari si tipuri de nisip .
Orasul LasPalmas
Muzee:
Muzeul Canario,Casa lui Columb.
Monumente:
Catedrala din LasPalmas de Gran Canaria, Castelul Luminii.
Porturi nautice:
Clubul de iahturi Pasito Blanco – San Bartolomé de Tirajana.; Marina Anfi del Mar – Mogán; Cheul sportiv din Las Palmas – LasPalmas de Gran Canaria; PortulArghineguín - Mogán; PortulZapezilor – Agaete; PortulMogán - Mogán; Puerto Rico- Mogán; Real Club Nautico GranCanaria - Las Palmas de Gran Canaria

Oferte - Gran Canaria 1
Momentan se actualizeaza ofertele pentru aceasta destinatie!

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa de email office@ztour-travel.ro si veti fi contactat de catre un consultant in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim pentru intelegere!

Z Tour intotdeauna la Inaltime... Medicamentul Antistres pentru Tine...

Vezi alte oferte!

Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?