Vacante in Europa - GERMANIA 

 
GERMANIA
GERMANIA
GERMANIA
GERMANIA

 

 

 

 Germania a renăscut din propria cenușă după cele două războaie mondiale și a devenit o destinație de vacanță deosebit de apreciată de turiști. Nemții oferă posibilități de vacanță atât celor care apreciază arhitectura deosebită a castelelor, mănăstirilor sau a orașelor, pur și simplu, dar și celor cărora le place să se plimbe în natură și să admire peisajele. În Germania se află, probabil, cel mai faimos castel din lume, Neuschwanstein, cel care i-a folosit drept inspirație lui Walt Disney pentru filmul ”Frumoasa și Bestia”. În Köln puteți vizita unul dintre cele mai importante edificii religioase ale creștinismului, Catedrala din Köln, unde sunt păstrate relicve ale celor trei Magi care s-au închinat Mântuitorului lsus Hristos.

 

Bucătăria germană nu este cea mai rafinată din lume, dar oferă, cu siguranță, mâncăruri deosebit de gustoase. Nemții au peste 1500 de feluri de cârnați, dar, indiferent de care sunt- albi, cu cimbru, cu nucșoară, cu lămâie, picanți, etc., ei sunt însoțiți (cam) întotdeauna de o bere. Puteți verifica această ”teorie” personal în timpul Oktoberfest, cel mai celebru festival al berii din toată lumea, care are loc în fiecare an, de la jumătatea lunii septembrie până în prima duminică din octombrie, în München.

 

BINE DE ȘTIUT: dacă vreun festivalier se îndreaptă amenințător spre dvs., ținând în mână un Bierkrug (halbă de bere mare și grea) și strigă ”Prost!”, stați liniștit, înseamnă doar ”Noroc!”.

 

Nemții sunt recunoscuți pentru faptul că respectă, creează și impun (în majoritatea timpului) foarte multe reguli. Așadar, sfatul nostru: respectați legile și reglementările, nu faceți scandal și nu fiți nepoliticoși când le vizitați țara!

 

IDEAL DE VIZITAT

Temperaturile sunt prietenoase cu turiștii în perioada mai-octombrie. Iernile sunt destul de reci, cu temperaturi foarte scăzute, mai ales în zonele muntoase.

 

Capitala: Berlin

Moneda: Euro

Clima: temperată

 

   

Destinatii - GERMANIA
Oferte - GERMANIA
Cautare rapida
Va rugam sa selectati criteriile de cautare! Butonul "Cauta" va apare cand se poate face cautarea.
Oferte sezoniere
reduceri

De ce să alegeți Z Tour?