Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Marea Britanie-dacă ar fi o croazieră lungă, itinerariul ar începe în Malaga, pe Costa del Sol, Spania, apoi Lisabona, Portugalia, s-ar continua spre nord către Bordeaux, Franța și s-ar încheia în Londra, Anglia. O altă variație ar începe în Lisabona și s-ar încheia la Le Havre, portul nordic al Parisului. 

Irlanda, Marea Britanie și Marea Nordului;familiaritatea – asta face din regiunile de nord-est ale Europei destinații atragătoare. Cultura este familiară, orașele sunt binecunoscute. Însă croaziera permite chiar și călătorului veteran să viziteze aceste locuri într-un mod cu totul diferit.
Aici, variațiile sunt multe. Unele croaziere înconjoară Irlanda, altele Marea Britanie. Un itinerariu des întânit începe în Anglia și continuă în porturile din Belgia, Olanda (în special Amsterdam), Germania (prin Hamburg), Norvegia și coasta sa vestică cu fiorduri și Danemarca (cel mai important port de aici este Copenhaga).

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour