Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Coasta Atlantică a Americii de Sud este foarte populară (în special din octombrie în aprilie), cu plecări de obicei din San Juan, Puerto Rico, sau Rio de Janeiro, Brazilia. Opririle intermediare pot include Insula Diavolului (în largul Guianei Franceze) și orașe braziliene ca Belem, Recife și Salvador. (Vezi Figura 7-16.) Unele vase navighează pe Râul Amazon, până la Manaus.
Ocazional, liniile de croazieră vizitează Coasta Pacifică a Americii de Sud sau oferă chiar un itinerariu de o lună în jurul Americii de Sud. Ultima varaintă trece de Rio și vizitează Montevideo, Uruguay, Buenos Aires, Argentina, Insulele Falkland, prin Strâmtoarea Magellan și apoi continuă cu coasta Pacifică a Americii de Sud. Porturile de destinație cele mai frecventate sunt Valparaiso, Chile (portul din Santiago), și Callao, Peru (Portul din Lima), cu multe alte posibilități între ele.
Multe dintre cele mai mari atracții ale Americii de Sud se găsesc la interior, dar pot fi vizitate în cadrul unei excursii opționale sau al unui pachet pre-sau post croazieră. Printre posibilități se numără impresionanta Cascadă Iguazu, la care se poate ajunge din Brazilia, și Machu Pichu din Peru (la care se ajunge din Lima prin Cuzco). Două alte destinații îndepăratte sunt Insula Paștelui și Insulele Galapagos, ambele situate în vestul Americii de Sud.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour