Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Tip de masa
Pret pe persoanaScurta descriere

Ușor de ajuns aici din aceleași porturi din Florida ca și croazierele pentru Bahamas și ocazional din Houston, Galveston sau New Orleans, Caraibele de Vest (care includ uneori și orașele de coastă din Golful Mexiului) oferă un vast spectru de experiențe în insule și pe continent . Iată care sunt cele mai importante:
Cancun, în Peninsula Yucatan, una dintre cele mai populare stațiuni ale Mexicului. Cancun oferă posibilitataea de a face cumpărături grozave, restaurante minunate și mult diverstisment. Relativ aproape sunt celebrele ruine mayașe. Dincolo de Cancun se află Insula Cozumel, unde andochează și unele vase. Scufundările și pescuitul au făcut din Cozumel o destinație celebră.
Insulele Cayman, un alt loc legendar pentru scufundări. 2 atracții celebre: o fermă de țestoase și ”Orașul Pisicilor de Mare”, unde scufundătorii pot înota cu aceste vietăți cu figuri fioroase și totuși blânde.
Jamaica, celebră pentru muzica reggae, peisaje variate și numeroase atracții. Cea mai cunoscută: ”Cascada Dunns”, unde un râu cade în cascadă pe o serie de pietre asemănătoare unor scări pe care pot urca vizitatorii.
Haiti, pe partea vestică a marii insule Hispaniola. Îmbinarea culturilor franceze și africane este incitantă, iar arta populară este colecționată în toată lumea.
Republica Dominicană, care ocupă partea de est a insulei Hispaniola. Este bogată în obiective istorice, multe terenuri de golf și locuri pentru cumpărături.
Incluse uneori pe itinerariul Caraibelor de Vest sunt porturile mexicane Tampico și Veracruz, în Golful Mexicului, precum și Key West, Florida. Porturile din America Centrală Puerto Limon, Costa Rica, Insula Roatan, Honduras, Orașul Belize, Belize, devin din ce în ce mai populare. Dacă situația politică se schimbă, Cuba va deveni probabil o destinație foarte importantă pentru croaziere. Rețineți însă că multe dintre croazierele din Caraibele de Vest fac opriri la Nassau, Bahamas.
Bogata varietate de opțiuni din Caraibe demonstrează motivul popularității lor. Această destinație se reflectă și în structura pasagerilor. Croazierele din Caraibe și Bahamas atrag pasageri de aproape toate felurile și grupele de vârstă.

Sortare dupa:
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour