Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Mai puțin vizitate decât alte regiuni ale Caraibelor, Caraibele de Sud sunt o alegere populară pentru cei care caută un itinerariu mai exotic, cu multe activități în port. În general, croazierele pleacă și se întorc fie din San Juan, Puerto Rico sau Bridgetown, Barbados. (See Figure 7-7.) Printre insulele vizitate se numără:
”Insulele ABC” (de la literele cu care încep denumirile lor): Aruba și Curacao, cu plajele lor frumoase, cazinouri și clădiri olandeze pitorești, și Bonaire, una dintre cele mai populare destinați pentru scufundări din Caraibe
Trinidad, țara trupelor cu tobe din oțel, muzicii calipso și a dansului limbo,Barbados, o insulă animată cu plantații vechi și o minune subterană, Peștera Harrison. Itinerariile din Caraibele de Sud includ uneori porturi pe uscat în America de Sud, cum ar fi La Guaira (portul pentru Caracas, Venezuela) și Cartagena, Colombia. Unii vizitează și Insula Margarita, o insulă venezueleană la nord de coasta țării.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour