Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Tip de masa
Confort
Pret pe persoanaScurta descriere

Acest itinerariu (șapte zile sau mai mult) începe de obicei și se termină în Miami, Port Everglades, sau San Juan, Puerto Rico, cu orașul istoric și multe plaje superbe. (Unele croaziere pornesc din Port Canaveral.) Vasele pornesc apoi spre est (vezi Figura 7-6.) și se opresc în următoarele insule:
Virgin Islands ale SUA, compuse din St. Thomas (peisaje minunate și cumpărături), St. Croix și St. John (numai cele mai mici vase ancorează aici).
British Virgin Islands, mult mai puțin dezvoltate decât corespondentele lor din SUA. Pe una dintre aceste insule (Virgin Gorda) se află ”The Baths”, o formațiune unică de lespezi de piatră.
St. Martin/St. Maarten, guvernată în comun de francezi și olandezi. Vasele ancorează pe partea olandeză (St. Maarten), unde se pot face cele mai multe cumpărături. Partea franceză (St. Martin) este celebră pentru restaurantele sale rafinate.
Antigua, o insulă tropicală luxuriantă cu o atracție unică, ”Șantierul Naval al lui Nelson”, unde flota britanică din Caraibe a fost stabilită în timpul secolului al XVIII.
Guadeloupe și Martinique, care au multe în comun: cultura franceză, vulcani, peisaje verzi și multe cumpărături.
Alte insule din Caraibele de Est în care opresc unele linii de croazieră sunt Dominica, St. Lucia, St. Vincet, Grenada și St. Kitts.

Sortare dupa:
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour