Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Scandinavia este regiunea culturală și istorică a Peninsulei Scandinave, locuite de popoare de sânge germanic: Suedia, Norvegia și Danemarca. În unele contexte Scandinavia poate să mai însemne:
Suedia, Norvegia și Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca și Islanda.
Peninsula Scandinavă este străbătută de Munții Scandinaviei care culminează la aproape 2500 m. și de o serie de platouri și câmpii erodate de ghețari. Țărmurile acestei zone sunt foarte crestate, în special în nord și vest, și sunt însoțite de numeroase insule. Cele mai mari insule se află ,însă, în afara acestei zone: Islanda și Groenlanda.În peisajul Europei Nordice se impun fiordurile, lacurile glaciare și în Islanda ghețarii. Incepand cu luna mai si pana prin luna septembrie marile linii de croaziera ofera o serie de itinerarii de 7-12-14 zile prin aceste destinatii pline de istorie , cultura dar si peisaje ce incanta in mod unic ochiul. Aici puteti observa soarele de la miezul noptii sau zilele de vara ce ajung pana pe la 20 ore ca mai apoi in perioada iernii sa puteti observa un alt fenomen unic,interesant faimoasa aurora boreala.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour