Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere

În afară de plajele superbe de pe Insula Vis , anul trecut în luna de miere ne-am bălăcit timp de 3 zile în Brela. Ne-a atras această „destinaţie” datorită titlului de „cea mai frumoasă plajă din Europa” primită de la Forbes acum câţiva ani, şi odată ajunşi acolo ne-am felicitat din plin că am mers pe mâna lor.Sincer, nu ştiu exact la care plajă se refereau când au făcut topul cu pricina, pentru că în Brela sunt nenumărate plaje, unele mai late, altele mai lungi, altele cu apă mai adâncă la mal, altele mai potrivite pentru copii, dar cel mai probabil se refereau la toată porţiunea de coastă a Brelei. Nu de alta dar toată e vegheată îndeaproape de Muntele Biokovo, şi de aici şi cadrul de vis în care te simţi ca în paradis odată ajuns acolo.

Din fericire pentru noi (la momentul respectiv din păcate) rezervarea pe care o aveam făcută la un bungalow dintr-un camping a fost pierdută, şi în felul ăsta ne-am trezit în situaţia în care a trebuit să ne căutăm o nouă cazare pe loc. Spun din fericire, pentru că locul găsit (desigur, după câteva ore de umblat din uşă în uşă prin căldură, mulţi nervi şi multe „nema”) este probabil cea mai frumoasă căsuţă din Brela, aflată într-un loc minunat, în care pot să spun că singurul regret avut a fost că nu am putut sta decât 3 zile

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour