Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaDescriere
Berlin este capitala Germaniei si totodata cel mai mare oras al tarii, un oras plin de viata, modern si interesant ce atrage tot mai multi turisti.

        Localizare: Berlinul este situate in partea de Nord-Est a tarii, avand coordonatele geografice 52°31′ Lat. N 13°24′ Long. E. Orasul este traversat de raurile Spree si Havel. Este orasul care a trecut prin cel mai mare proiect de reconstructie din Europa, dupa cel de-al doilea Razboi Mondial.

        Importanta orasului: Berlinul este un oras important, care abunda in obiective turistice si in posibilitati de petrecere a timpului liber, ceea ce face din capitala Germaniei, o destinatie turisticafoarte populara.

Caderea Zidului Berlinului din anul 1989 a reprezentat un moment istoric si un punct important de cotitura pentru orasul ce fusese impartit in doua timp de 28 de ani. Berlinul de Est si Berlinul de Vest sunt acum unite desi inca pot fi remarcate unele semne de diferentiere. Alaturi de vasta mostenire culturala, Berlinul ofera vizitatorilor numeroase variante de divertisment, o bucatarie exceptionala, completata de celebrele sortimente de bere nemteasca, dar si o viata de noapte fantastica.

        Clima si sezonul propice: Berlinul are un climat temperat, insa in interiorul orasului se formeaza un microclimat, datorita cladirilor, unde temperaturile pot fi cu aproximativ 4 grade mai ridicate decat in imprejurimi. Cele mai calde luni sunt cele de vara, cu temperaturi de 16-17 grade, iar cele mai reci, iarna, cu temperaturi de 0-2 grade. Perioada optima de vizitare a orasului este vara, acest anotimp permitand vizitarea orasului in conditii placute ale vremii, aici nefiind nici exagerat de cald precum in alte orase Europene, dar nici frig, sa fie incomodat turismul.

         Infrastructura oras: Germania este tara care detine o infrastructura impecabila, ca urmare, si capitala sa are o retea de transport foarte dezvoltata. Orasul are 3 aeroporturi Schönefeld, Tegel si Tempelhof, chiar daca nici impreuna nu reusesc sa atinga traficul aeroporturilor din Frankfurt si München.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour