Solicita oferta
Filtreaza dupa
Transport
Plecare
Destinatie
Tip de masa
Confort
Pret pe persoanaScurta descriere

Este aproape imposibil să rezumăm toate itinerariile care includ porturile asiatice. Există însă câteva modele generale. Dacă contextul politic permite, mai multe croaziere se ”strecoară” printre insulele Indoneziei, Malaeziei, Filipinelor și Singapore. Un al doilea model: Asia de Sud-Est, cu Thailanda, Vietnam și Singapore ca și țări cheie. Porturile din India se înscriu în puține itinerarii, adesea în legătură cu Sri Lanka și Maldivele. Hong Kong și alte porturi mari din China și Taiwan constituie un alt itinerariu tipic. În final, Japonia și Corea de Sud reprezintă o combinație geografică naturală pentru croaziere. Majoritatea croazierelor care vizitează Asia au loc între lunile octombrie și mai, deși câteva vase rămân și în timpul lunilor de vară.
Sunt dominante 5 mari itinerarii pentru Africa:
Primul include țările africane din nord-vest, Tunisia și Maroc, uneori în combinație cu Insulele Canare și Madeira.  În general, aceste croaziere au loc din mai până în octombrie.
Al doilea itinerariu include coasta de est a Africii. Porturile Mombasa, Kenya, sau Dar es Salaam, Tanzania, sunt de obicei cuplate cu insulele din Oceanul Indian precum Zanzibar, Madagascar, Seychelles, Comoros, Reunion și Mauritius.
Al treilea model este o variație a celui de-al doilea. În locul întoarcerii către Mombasa sau Dar es Salaam, vasul navighează spre Africa de Sud (sau invers).
Un al patrulea itinerariu vzitează coasta de vest a Africii. Aceste 3 ultime itinerarii se produc în mod tipic în vara Emisferei Sudice, care durează din noiembrie până în martie.
În cele din urmă, unul dintre cele mai legendare itinerarii de croazieră dintre toate, pe Râul Nil, de obicei între Aswan și Luxor, Egipt. Croazierele pe Nil sunt operaționale tot timpul anului și folosesc ambarcațiuni special concepute pentru croazierele pe râuri – spre deosebire de Amazon, pe Nil nu navighează vase de croazieră cu curse regulate. Si daca mai adaugam Golful Piersic cu faimoasele Emirate din care de departe Dubaiul este cel mai cautat, avem o imagine clara a itinerariilor din aceste destinatii.

 

Sortare dupa:
Transport:
Plecare din:
Nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Pentru data de nu s-a gasit nici o oferta. Mai jos gasiti ofertele pentru data de .
Sortare dupa:

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour