Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Ocazional, liniile de croazieră vizitează Coasta Pacifică a Americii de Sud sau oferă chiar un itinerariu de o lună în jurul Americii de Sud. Ultima varaintă trece de Rio și vizitează Montevideo, Uruguay, Buenos Aires, Argentina, Insulele Falkland, prin Strâmtoarea Magellan și apoi continuă cu coasta Pacifică a Americii de Sud. Porturile de destinație cele mai frecventate sunt Valparaiso, Chile (portul din Santiago), și Callao, Peru (Portul din Lima), cu multe alte posibilități între ele.
Înainte de a înconjura America de Sud însă, vasul ar putea face un ”ocol” prin Antarctica, unul dintre cele mai îndepărtate locuri posibile, de obicei prin Ushuaia, Argentina, și/sau Punta Arenas, Chile. (Unele croaziere vizitează Antarctica din Noua Zeelandă.)

Atentie, internetul este plin de croaziere in Antarctica, multe dintre ele organizate de colegii nostrii ca si tailor made program dar care nu au nimic de aface cu Antarctica deoarece croazierele cu vase peste 500 pasageri sunt efectiv interzise prin lege, uzuale fiind vasele de expeditie cu pana la 100 pasageri carora le sunt permise sa acosteze. Croazierele cu vase mari in acest continent se rezuma la a privi peisajele si nu a acosta.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour