Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Un tărâm cu o topografie, culturi și atracții diferite, America Centrală și de Sud oferă o multitudine de porturi de explorat. America Centrală – una dintre cele mai importante destinații ecologice din lume – este uneori vizitată ca parte a unei croaziere prin Canalul Panama sau Caraibele de Vest. Și Coasta Atlantică a Americii de Sud este foarte populară (în special din octombrie în aprilie), cu plecări de obicei din San Juan, Puerto Rico, sau Rio de Janeiro, Brazilia. Opririle intermediare pot include Insula Diavolului (în largul Guianei Franceze) și orașe braziliene ca Belem, Recife și Salvador.Unele vase navighează pe Râul Amazon, până la Manaus.
Ocazional, liniile de croazieră vizitează Coasta Pacifică a Americii de Sud sau oferă chiar un itinerariu de o lună în jurul Americii de Sud. Ultima varaintă trece de Rio și vizitează Montevideo, Uruguay, Buenos Aires, Argentina, Insulele Falkland, prin Strâmtoarea Magellan și apoi continuă cu coasta Pacifică a Americii de Sud. Porturile de destinație cele mai frecventate sunt Valparaiso, Chile (portul din Santiago), și Callao, Peru (Portul din Lima), cu multe alte posibilități între ele.

 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour