Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Puține locuri au același dramatism pe care îl are Alaska. Golfulețe imaculate, cer curat, ghețari alb-albaștri, munți crestați, orașe micuțe – acestea fac din Alaska una dintre cele mai populare destinații de croazieră în plină evoluție. Sezonul de croaziere de aici este limitat între mai și octombrie, atunci când lumina zilei durează mai mult și temperaturile sunt cele mai plăcute.
Sunt dominante 2 itinerarii de croazieră. Primul, ruta Inside Passage, începe de obicei din Vancouver, British Columbia, sau Seattle, Washington, și se îndreaptă până spre nord printre canale înguste, trece de insulele împădurite până la un punct de întoarcere (de obicei, la sau lângă Skagway).Apoi vasul se întoarce spre sud la punctul de plecare. Vasul se oprește în 3 sau 4 porturi din drum. Printre ele, cele mai populare sunt:
• Sitka, cu influențele sale rusești. (Sitka a fost un avanpost colonial rusesc și capitala Americii Ruse.)
• Juneau, capitala compactă a Alaskăi, cuibărită pitoresc la baza unui munte.
• Skagway, un oraș cheie al Alaskăi în era căutătorilor de aur.
• Glacier Bay, unde pasagerii pot vedea bucăți mari de gheață care se despind din ghețari și se lovesc în apele înghețate.
• Ketchikan, un centru al culturii amerindienilor și auto-proclamata Capitală Mondială a Somonului.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour