Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Anumite locuri se pot vizita cel mai bine cu vaporul. Să mergi cu un autovehicul sau cu avionul din oraș în oraș în Alaska, de exemplu, este dificil, scump și în unele cazuri imposibil. Vasele de croazieră însă ajung pe coasta Alaskăi foarte ușor.
Al doilea itinerariu comun: o croazieră numai dus de la Vancouver sau Seattle spre Anchorage (sau invers).

Vasul oprește în multe dintre aceleași porturi ca în cazul croazierei Inside Passage, apoi continuă spre nord pentru vizitarea Ghețarului Hubbard, College Fjord, Prince William Sound și a Peninsulei Kenai. De la Anchorage, mulți turiști își extind vacanța făcând o plimbare de 356 mile cu trenul între Anchorage-Fairbanks, cu un popas în Parcul Național Denali.

(În acest parc se află muntele McKinley, cel mai înalt vârf din America.) O altă opțiune pentru o excursie pe uscat: pasagerii debarcă la Skagway pentru o excursie în Yukon, Canada și Fairbanks (la întoarcere).
Ce fel de oameni sunt atrași de o croazieră în Alaska? Ecologiștii, cu siguranță, și cei care apreciază peisajele și mediul exterior imaculat. Familiile cu copii ar putea să facă croaziere în timpul lunilor de vară, în timp ce persoanele mai în vârstă ar putea alege o vacanță la începutul sau la sfârșitul sezonului.
Câteva linii de croazieră mai mici explorează regiunea Pacificului de Nord-Vest, la sud de Vancouver, inclsiv călătorii pe Râul Columbia.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour