Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoanaScurta descriere

Sunt dominante 5 mari itinerarii pentru Africa:
Primul include țările africane din nord-vest, Tunisia și Maroc, uneori în combinație cu Insulele Canare și Madeira. (Vezi Figura 7-20.) În general, aceste croaziere au loc din mai până în octombrie.
Al doilea itinerariu include coasta de est a Africii. Porturile Mombasa, Kenya, sau Dar es Salaam, Tanzania, sunt de obicei cuplate cu insulele din Oceanul Indian precum Zanzibar, Madagascar, Seychelles, Comoros, Reunion și Mauritius.
Al treilea model este o variație a celui de-al doilea. În locul întoarcerii către Mombasa sau Dar es Salaam, vasul navighează spre Africa de Sud (sau invers).
Un al patrulea itinerariu vzitează coasta de vest a Africii. Aceste 3 ultime itinerarii se produc în mod tipic în vara Emisferei Sudice, care durează din noiembrie până în martie.
În cele din urmă, unul dintre cele mai legendare itinerarii de croazieră dintre toate, pe Râul Nil, de obicei între Aswan și Luxor, Egipt. Croazierele pe Nil sunt operaționale tot timpul anului și folosesc ambarcațiuni special concepute pentru croazierele pe râuri – spre deosebire de Amazon, pe Nil nu navighează vase de croazieră cu curse regulate.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!

agentia de turism Z Tour